Lindegaarden
Verden
it
Aktiviteter
Links
Profil
Kontakt
R & D

 
 
Forside
Niveau op
 

 

 
 
H.C. Andersen-hjælp til pigers skolegang
Hjælpearbejdet i Asien er tæt på at være finansieret
Tak for de mange bidrag til Asien
 

Hjælp med at hjælpe andre

Støt UNICEF

 

Vi opfordrer Jer alle til at bruge UNICEF-kort ikke kun til jul, men også resten af året. Der er mange smukke kort at vælge imellem og samtidig støtter man et rigtigt godt formål.

UNICEF-webshop.

 

I kan give et fast månedligt beløb til UNICEFs hjælpearbejde for verdens børn. De faste bidrag er utroligt vigtige, fordi de giver UNICEF mulighed for at planlægge hjælpearbejde på længere sigt.

I kan blive fast bidragyder som UNICEF Partner.

 

Links:
www.unicef.dk   www.unicef.org
 
 

Årets julekort til Kunder, venner og bekendte er denne pakke fra UNICEF, som gives til en skole, hvor der virkelig trænges. Vi tror på at uddannelse er vejen frem for alverdens børn .. og voksne.

Vi har på denne måde gjort det muligt for UNICEF at hjælpe 40 børn i skole. Skolekassen indeholder basalt skoleudstyr som bøger, blyanter, viskelædere og sakse. Men også et ur af træ til undervisning, klodser til at lære at tælle og laminerede plakater med bogstaver.

Undervisningsmaterialerne opbevares i en aluminiumskasse. Indersiden af kassens låg kan fungere som tavle, når den bliver malet med tavlemaling, der også er en del af udstyret.

Læs mere på www.verdensgaver.dk

 

24-04-2012
Kære Lindegaardens Data

Jeg skriver for at fortælle jer, at jeres virksomheds Verdensgave De første 5 år,School-in-a-box ER kommet frem til børnene, hvor den bidrager til, at børn overlever og udvikler sig.

Danskernes Verdensgaver fra 2011 har hjulpet børn i 57 lande. I oversigten her kan I se, hvor jeres Verdensgave har reddet børns liv.

Tusind tak for jeres støtte! Vi håber, at I vil give Verdensgaver til verdens udsatte børn igen i 2012.

Venlig hilsen
Christina Laursen
claursen@unicef.dk


Bliv UNICEF Erhvervs-partner


Når I samarbejder med UNICEF, bliver I en del af et globalt netværk, der kæmper for børns vilkår. Læs mere om jeres muligheder som UNICEF Erhvervspartner.
 
 
 
 

Lindegaarden - Fjellebrohuse 59 - DK 4100 Ringsted

Phone - +45 5752 5555 - Fax +45 5753 3955 - eMail: ole@lindegaarden.dk - nina@lindegaarden.dk