Lindegaardens Data

 

Info Support Produkter Kontakt

 

 

 

.

 
Startside
Side op
 

Fremtidens underholdsningscenter

 

 
 

For ikke ret længe siden var det en fjern fremtidsvision at samle familiens stereoanlæg, tv-modtager, dvd-maskine, videooptager og hjemmecomputer i en enkelt maskine.

I Hewlett-Packards nye Media Center-pc er alt dette og meget mere nu virkelighed. Med kombinationen af Microsofts nye software, HP’s kvalitetshardware og en god pris er familierne godt på vej ind i fremtiden.

Med HP’s nye Media Center-pc er alle familiens underholdningsbehov nu samlet i en og samme maskine. Familien kan på tv’et i stuen se film, høre musik, se billeder fra digitalkameraet, optage programmer i fjernsynet, gå på nettet og meget mere. Herudover byder HP Media Center-pc også på alt det andet, en traditionel pc kan, som fx e-mail og tekstbehandling.

"Vi har længe glædet os til at præsentere danskerne for HP’s Media pc," siger Anders Herløv, der er markedschef hos HP Danmark. "HP har en lang tradition for at udvikle og sælge innovative og efterspurgte produkter til hjemmebrugerne, og jeg er sikker på, at kombinationen af Microsofts software, HP’s kvalitetshardware og en god pris vil appellere til de danske familier."

Hele familiens medie- og pc-behov i én maskine
HP’s Media Center-pc består af en kraftig multimedie-pc med en hurtig processor, et godt grafikkort og et digitalt underholdningscenter. Som traditionel pc med tastatur og mus er HP Media Center perfekt til såvel traditionelt pc-arbejde og spil som til redigering af fotos og video samt ikke mindst organisering af fotos og tilpasning af musiklister. På toppen får man alle Media Center-funktioner, hvor man med fjernbetjeningen har adgang til fotos, musik og tv-optagelser.

"Mange har allerede MP3-musik og digitale fotos gemt - og glemt - på computeren. Med HP Media Center-pc bliver det nu muligt at se og dele sine minder med familien bekvemt i familiens sofa i dagligstuen. Og vil bedstemor have et billede med hjem, kan man med et tryk på fjernbetjeningen udskrive et foto på hjemmets printer" fortæller Anders Herløv.

Forberedt til fremtiden
HP Media Center-pc lægger sig designmæssigt op ad en traditionel pc. Erfaringer fra USA og andre lande i Europa har nemlig vist, at kunderne efterspørger en løsning, hvor de nye Media Center-funktioner kan kombineres med familiens øvrige pc-behov.

Derfor placeres Media Center-pc’en overvejende i hjemmekontoret og kan herfra - via kabel eller en trådløs Media Center Extender - vise fotos, musik og tv-optagelser på familiens fjernsyn i stuen. Den nye XBOX360 fra Microsoft kan fx fungere som Media Extender.

HP Personal Media Drive er en ekstra flytbar harddisk, som kan isættes computeren fra fronten uden brug af værktøj - endda uden at slukke for computeren. Med denne ekstra harddisk får man yderligere lager, som kan bruges til ekstra lagerplads eller sikkerhedskopi. Med 160 GB får man plads til 50 timers video i bedste kvalitet, 1908 timers MP3-musik eller 180.000 fotos.

Den indbyggede Double Layer DVD-brænder gør det let at gemme sine fotos, musik eller tv-optagelser på en DVD. Og med Lightscribe-teknologi kan man brænde data på den ene side af DVD’en og en label på den anden side.

Med masser af tilslutningsmuligheder direkte på fronten - herunder USB 2.0, FireWire og 9-i-1 kortlæser er det let at tilslutte digitalkamera og andet udstyr.

Forventede specifikationer

 • Intel® Pentium® 4 processor 640 (3.2 GHz) med HyperThreading

 • 1 GB DDR2-SDRAM

 • 250 GB harddisk og 160 GB Personal Media Drive

 • DVD-drev og Double Layer DVD-brænder (±R/ ±RW) med LightScribe

 • ATI RADEON X600 grafikkort med 256 MB RAM

 • Tv-tuner og FM-tuner med fjernbetjening

 • Creative Sound Blaster® X-Fi 7.1-lydkort

 • Netkort og Wireless LAN 802.11 a/b/g

 • Stor programpakke

 • Forventet vejl. gadepris: kr. 10.999,- inkl. moms.

 • Levering i januar 2006

 • Windows XP Media Center
   
    Lindegaardens Data - Fjellebrohuse 61 - DK 4100 Ringsted - ole@lindegaarden.dk